Sælge dit hjem-hvad kan gå galt med priser og lån

Så du sælger dit hjem (hus, byhus, lejlighed, lejlighed, jord, parti, gård, Ranch, osv.), hvad der kan gå galt? Den triste kendsgerning er, at en masse ting kan gå galt. Men fortvivl ikke, der er næsten lige så mange løsninger som problemer. I denne artikel ser vi på problemer i forbindelse med prisfastsættelse og en købers manglende evne til at få et lån.

Prisforhandling

Et problem, der dukker op alt for ofte under kontraktforhandlinger er, at sælgeren har forladt ingen plads til at forhandle prisen. Hvis sælgeren ikke viser nogen fleksibilitet, er de tilbøjelige til at jage købere væk. Gal.

Løsningen er enkel og indlysende, pris din ejendom lidt højere end du føler, du er nødt til at få. Det skal være en rimelig markedspris for dit hjem, men du kan starte på toppen af markedet. Så, hvis din køber ønsker at forhandle pris, har du bygget i vrikke værelse.

Prisen er ikke det eneste, der betyder noget for køberne. Afvikling og flytning i tider er også vigtige. Dette gælder især, hvis flytningen indebærer en ny beskæftigelsessituation, et nyt skoledistrikt osv. Hvis du kan være fleksibel på disse punkter, der kan tip valget til din ejendom over en konkurrerende hjem.

En anden klæbrig Wicket under kontraktforhandlinger er stødt på, når køberne beder sælgere til at betale alle, eller nogle, af køberne ‘ lukning omkostninger. Ofte sælgernes knæ ryk reaktion er, “Hvorfor skal jeg betale hans lukning omkostninger? Mine er aldrig blevet betalt af sælgeren. “

Whoa! Må ikke bekymre dig om, hvad køberen er at komme ud af det. Se, hvad du får. Er din bundlinje, hvad du vil have det til at være? Tæt på det? Måske skulle du overveje at betale alle, eller de fleste, af, hvad køberen anmodede om.

Ligegyldigt hvad forslaget er under kontraktforhandlinger, ikke fryse ind i en negativ position. Tænk stort billede. Tænk på bundlinjen. Din bundlinje.

Køberen kan ikke udføre

Alt gik langs badevej, og så fik du et opkald. Køberen kan nytt forbrukslån ikke kvalificere sig til et lån til at købe dit hjem.

Check at være sikker på, at køberen har henvendt sig til en långiver, der vil yde lån til folk med mindre end perfekt kredit. Hvis det ikke virker, så skriv det ud som en fejltagelse. Næste gang nogen ønsker at skrive en kontrakttilbud, Sørg for at de har et brev fra långiver siger, at de er kvalificeret til at købe dit hus.

Nøglen til at sælge dit hjem er at forblive rolig. Der vil være hikke og bump, men lad dem ikke overvælde dig. Typisk, køberen virkelig ønsker ejendommen. Arbejd med dem og en løsning kan normalt findes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.