Tværs af kulturelle kommunikationsbehov…

Inden konteksten business vedrører cross kulturelle kommunikation Interpersonel kommunikation og samspil på tværs af forskellige kulturer. Dette er blevet et vigtigt spørgsmål i vores tid med globalisering og internationalisering. Effektiv grænseoverskridende kulturelle kommunikation handler om at overvinde kulturelle forskelle på tværs af nationalitet, religion, grænser, kultur og adfærd.
Cross kulturelle kommunikation er afgørende for erhvervslivet. Mangfoldighed af mennesker i byer og lande betyder et element på tværs af kulturelle kommunikation vil altid være behov uanset om det er mellem medarbejdere, kolleger, kunder eller klienter. Bevidstheden om kulturelle forskelle kan positivt påvirke succes af en virksomhed. Forbedret personale interaktion, bedre kunderelationer og effektiv client management er alle områder, der vil høste fordele gennem på tværs af kulturelle forståelse.
Selv om cross kulturelle kommunikation kompetence kan kun virkelig opnået gennem grænseoverskridende kulturelle bevidsthed uddannelse, er sprogtilegnelse, udlandsrejser og kulturelle nedsænkning der nogle retningslinjer, der kan forbedre din cross kulturelle kommunikation færdigheder.
Tværs af kulturelle kommunikationsbehov… Lyttende færdigheder
Selv om fokus ligger som regel på at en kompetente højttaler, er lytter en central færdighed, at mange business personale ikke motionerer nok. For på tværs af kulturelle kommunikation er opmærksomme lytter afgørende for at kunne forstå betydninger, læse mellem linjerne og gøre det muligt at være medfølende med taleren.
Tværs af kulturelle kommunikationsbehov… Talefærdigheder
Lytte og tale skal arbejde i tandem for effektiv grænseoverskridende kulturelle kommunikation. Taler godt handler ikke om accent, brug af grammatik og ordforråd eller at have gaven af gab. Snarere, cross kulturelle kommunikation er forbedret gennem positiv tale som opmuntring, bekræftelse, anerkendelse og frasering anmodninger klart eller udtrykker holdninger, nænsomt.
Tværs af kulturelle kommunikationsbehov… Observation
Store mængder af grænseoverskridende kulturelle oplysninger kan læses i folks kjole, kropssprog, interaktion og adfærd. Være opmærksom på forskelle med din egen kultur og forsøge at forstå rødderne af adfærd. Spørgen udvider din cross kulturelle viden.
Tværs af kulturelle kommunikationsbehov… Tålmodighed
Manden har været skabt forskelligt og vi har brug for at erkende og forstå, at nogle gange cross kulturelle forskelle irriterende og frustrerende. I disse situationer er tålmodighed sikkert en dyd. Gennem tålmodighed henseende er vundet og cross kulturforståelse er forbedret.
Tværs af kulturelle kommunikationsbehov… Fleksibilitet
Fleksibilitet, tilpasningsevne og åbenhed er vejen til vellykket cross kulturelle kommunikation. Forståelse, Værdsættelse og adressering cross kulturelle forskelle fører til at bryde kulturelle barrierer, hvilket resulterer i bedre linjer for kommunikation, gensidig tillid og kreativ tænkning.
Efter disse fem cross kulturelle kommunikationsbehov vil muliggøre forbedret linjer for kommunikation, bedre Kors kulturel bevidsthed og mere vellykket cross kulturelle relationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *