Handlende hemmelige kunst af indstillingen Stop tab – garanteret at øge overskuddet

Når handlende først begynder at overveje deres stop tab, Husk på denne kommentar fra Tom Baldwin, en førende dag-forhandler. Han sagde, “de bedste forhandlere har ingen ego.”
Vellykket erhvervsdrivende står over for tab hele tiden, og de sluge deres stolthed og komme ud af positionen, når de skal. Dette tillader handlende at overleve på markedet længe nok til at blive en succes. Handlende sat deres stop tab, og derefter holde sig til planen.
Hvordan kan handlende gå om indstilling stoppe tab? Der er flere forskellige måder. Erhvervsdrivende kunne basere et stop loss på en procentdel retracement, hvor de tilladte aktiekurser spore en vis procentdel af indgangsprisen før afgangen. Forskellige indikatorer kan bruges til at identificere hvor tabsgarantiaftaler skal indstilles. Erhvervsdrivende kunne også bruge støtte og modstand stopper for at indstille niveauet på hvilket exit er lavet. Nøglen er at blot have et stop loss på plads.
Personligt finder jeg disse muligheder alt for subjektiv. Jeg foretrækker at have en mekanisk måde at beregne mine stop tab, så jeg bruger en volatilitet baseret stop. Grunden til jeg bruger denne type af stop er fordi volatilitet generelt repræsenterer en måling af hvor hurtigt materiel enten stiger eller falder (marked støj). Derfor, hvis jeg måle bestande volatilitet, og tage et multiplum af denne værdi, vil jeg sandsynligvis har sat mine stop tab ud over den umiddelbare støj af markedet. Dette sikrer, at jeg ikke er stoppet ud af en position for ofte.
Erhvervsdrivende kan måle volatilitet ved hjælp af gennemsnitlige True Range (ATR) af en bestand. Denne værdi kan være fundet med de fleste navigationskortenes pakker. Dybest set, gennemsnitlige True Range (ATR) angiver, hvor meget en bestand vil flytte i gennemsnit over en vis periode. For eksempel, hvis erhvervsdrivende havde en én dollar lager, flyttede op fem cents i gennemsnit i de sidste 20 dage, fortæller der ikke erhvervsdrivende om bestanden er bevæger sig op eller ned. Det fortæller bare, handlende i gennemsnit hvor meget især bestanden flytter. Den gennemsnitlige true range er et fantastisk værktøj, og der kan udnyttes i de handlende, handel plan for mere end indstilling stopper. Hvis forhandlere ikke er bekendt med indstilling stopper, vil jeg anbefale handlende til at forske. Et sted for fremragende artikel kilder er på bloggen handel.
Forhandlere anvender indikatorer i beregning af tabsgarantiaftaler ved at fratrække et multiplum af gennemsnitlige True Range (ATR) fra indgangsprisen. For eksempel, kunne jeg tage to gange ATR og trække det fra min indgangsprisen. Hvis vi ser på eksemplet, jeg var inde lige på, med en én dollar bestand, en ATR værdien af fem cent og et multiplum af to beløb er ti cents. Der trækkes fra vores indgangsprisen for én dollar giver en stop tab værdi på 90 cents.
Før handlende selv indtaste en holdning, skal de vide, hvor salgsargument af bestanden bør være. Hvis aktiekursen ikke bevæge sig i retningen handlende begunstigede, men bevæger sig mod dem, forhandlere vil vide hvornår du skal sælge. Følelser er fjernet fra ligningen, og de skal du blot følge hvad stop tab diktat.
Dette er, hvordan de fleste succesrige traders begrænse deres tab. De ved, hvornår de kommer til at sælge før de begynde at handle. Selv om deres metoder til beregning af dette stop tab kan variere, har alle erhvervsdrivende et stop loss på plads. Stop tab er en afgørende del af de handlende handelssystem. Uden det, kan ikke selv de bedst designede handelssystem levere overskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *