Fall sikkerhed og små virksomheder

Folk har brug for fald anholdelse udstyr beskyttelse, fordi selv dem med erfaring med at arbejde i højder kan miste deres balance eller greb; Vi kan smutte, tur eller fejltrin til enhver tid. Mener måske at deres reflekser vil beskytte dem, men de falder før de ved det, og de behøver ikke at falde langt for at blive alvorligt kvæstet. Folk har været faldende siden dag ét. Indtil folk får bedre til landing, vil de har brug for beskyttelse fra at falde.

Falder fra stiger, tagene og stilladser konto for mere end halvdelen af alle invaliderende falls til lavere niveauer. Invaliderende falder fra stiger, tagene og stilladser er hyppigste inden for byggefagene. Årsag til sådanne falls? Tab af balance forårsaget af glider, snubler og skiftende eller ustabil stiger.

Efterår-beskyttelse udstyr er den første ting, der kommer til at tænke i at beskytte mod fald potentiale: personlige falder-arrestordre systemer, sikkerhedsnet eller rækværk, for eksempel. Men efteråret beskyttelse betyder mere end udstyr. Fall beskyttelse er, hvad folk gør for at eliminere fall risici, at forebygge faldulykker og sikre, at arbejdstagere, der kan falde ikke er skadet.

Dygtig fall beskyttelse gøres ved følgende:

Gøre efteråret beskyttelse del af din arbejdsplads arbejdsmiljø program.

Identificere og vurdere fall farer.

Eliminere risikoen for fald, hvis det er muligt.

Uddanne arbejdstagere til at genkende fall farer.

Bruge hensigtsmæssigt udstyr til at forebygge faldulykker og at beskytte arbejdstagerne, hvis de falder.

Kontrollere og vedligeholde fall-beskyttelses udstyr før og efter benytter sig.

Roller af personale, der deltager i forsikrede fall beskyttelse er effektive:

For arbejdsgiverne. Identificere fall farer på site. Fjerne farer, forebygge faldulykker opstår, eller sikre, at hvis fald sker, medarbejdere ikke er skadet. Sørg for, at medarbejderne følger en sikker praksis og er uddannet til at genkende fall farer.

For medarbejdere. Følg sikker arbejdspraksis, bruge udstyret korrekt og deltage i uddannelse. Lær at genkende usikre fremgangsmåder, ved de opgaver, der øger risikoen for at falde, og forstår at styre eksponeringen for at falde farer.

For arkitekter og ingeniører. Uddanne arbejdsgiverne om farer, der kan udsætte arbejdstagere til falder i hver fase af projektet. Ved udformningen af bygninger og strukturer, overveje falde beskyttelse og anden sikkerhed behov hos dem, der vil gøre konstruktionen arbejde.

For bygning ejere og ledere. Sikre, at dem, der gør udvendige konstruktion eller vedligeholdelsesarbejde ved, hvordan man kan beskytte sig mod falls, er klar over installerede forankringer og ved hvordan man bruger deres fall beskyttelsesudstyr.

For producenter af udstyr. Sikres, at fald-udstyr opfylder føderale sikkerhedskrav og beskytter arbejdstagere, når de bruger det korrekt. Advare arbejdstagere gennem brugerhåndbøger og på udstyr etiketter om faren ved hjælp af udstyr forkert.

For advokater. Anmeld din klient konstruktion bud at sikre at de overholder lokale og nationale krav. Dokumenterne skal tydeligt kundens ansvar for at beskytte arbejdstagere fra falls og for at identificere og styre risici, der forårsager falls.

For yderligere bistand i efteråret anholdelse kontakte udstyr eller andre sikkerhedsproblemer forfatteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *