Arbejder besparelser i dit Budget

Det kan synes svært til tider at lægge penge til senere, især hvis du finde dig selv forsøger at få enderne mødes på et begrænset budget. Heldigvis er der måder at passe besparelser i dit budget, uanset hvor stramt dit budget kan synes at være.

Hvis du leder efter en måde at opbygge en smule af en rede æg men tror ikke, at du har råd til det, så Læs videre… du vil finde nogle tips til at spare penge og lægge det til side, der vil sandsynligvis hjælpe dig med at opbygge din opsparing over tid og kan hjælpe dig med at spare lidt penge i processen.

Besparelser indbygget i budgettet

En af de nemmeste måder at arbejde besparelser i dit budget er til rent faktisk at skrive lidt af besparelser i dit budget. Dette kan synes ikke praktisk, især hvis du ikke gør meget mere end få, før du føjer det til dit budget, men i mange tilfælde vil du finde, at tilføje mindst et par dollars til besparelser på dit månedlige budget gør ikke så meget af en forskel som du kan t hink.

Selvfølgelig, hvis du opdager, at du ikke har råd til at tilføje endnu en lille mængde af opsparing til dit budget, ikke gøre tingene vanskeligere for dig og din husstand.

En krone sparet er en krone tjent

En anden god måde at opbygge besparelser over tid er at have en krukke, bank, eller endda en vandkøler flaske til at sætte dine småpenge i. Overlade det alene indtil din bank eller beholderen er fuld, og derefter tage det til at blive placeret i din opsparingskonto.

Det kan tage et stykke tid for dig at fylde det, men når du gør du måske opdage, at du har opbygget en masse flere penge i forandring, end du ville have troet.

At finde de bedste tilbud på alt

Når du forsøger at spare penge, kan det være virkelig nyttige til at finde gode tilbud på de ting, som du køber i dit daglige liv. En af de bedste måder at gøre dette er at granske kuponer i lokale aviser og formiddagsblade, og shoppe rundt for dine køb til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud på hvad det er, at du har brug for.

Selv om det kan synes kedelig i starten, vil du begynde at mærke besparelser fra sammenligning shopping og kupon klipning hurtigt nok. Denne ekstra penge kan derefter investeres i din opsparing til senere brug.

Opsparing fra chequeing

En anden måde at spare penge er at opbygge en buffer af en slags i din chequeing konto. Når du registrerer hvert køb i dit checkhæfte, runde op alt til det næste hele dollar eller pund.

Dette vil efterlade ekstra ændring i din konto, som vil bygge med hvert køb… en gang om måneden, bør du sammenligne din erklæring til dit checkhæfte ligevægt og balance bøger ved at overføre forskel for din opsparing.

Få mest ud af din opsparing

Selvfølgelig, for at få mest muligt ud af dine penge er det vigtigt at få en opsparingskonto, der har den højeste rente, som du kan finde.

Shoppe rundt og sammenligne priser, der tilbydes af forskellige banker, så at du kan finde de bedste konto for dig, med den højeste rente, der er til rådighed.

Dette vil hjælpe dig til at bygge din opsparing, også… Selvom det kan være blot et par cent per måned for et stykke tid, over tid vil din interesse tilføje så godt.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.